Üdvözöllek!

Ez az oldal azért készült el, hogy feljegyezzek olyan dolgokat, amik valamilyen szinten szórakoztattak, megnevetettek és a későbbiekben nosztalgikus élményekkel töltenek el. Magán célú megjelenése ellenére mindenkinek jó szórakozást kívánok!

Az oldal tartalma

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Archívum

Utolsó kommentek

2010.01.11. 22:24 Titto Soprano

Az oldalról

Üdvözöllek az oldalamon Kedves Látogató!

Talán a bemutatkozással kellene kezdenem, de még nem érzem magam Bloggernek. Az oldal nem rólam fog szólni, hanem egy szerteágazó sokoldalú humorbomba gyüjteménynek tervezem.

A szórakoztató szándék jellemző rám... talán ennyi az, amit most az elején elárulok magamról. Persze semmi nem marad titokban, de amint elkapott az ihlet, "papírra vetem" gondolataimat. Lesznek történetek rólam, másokról, általános sztorik... lesznek viccek, képek, emlékek bulikról... szóval olyan sokoldalú, hogy majdnem gömb! 

Talán még arról beszélnék, amit mindenki meglát, ahogy az oldalra lép... a nevemről.
Nem vagyok Soprano, csak a Titto név már foglalt volt :) Mindenesetre azért adtam ezt a nevet "magamnak", mert a kedvenc sorozatom  Maffiózók, ami Tony Soprano családjának életét dolgozza fel. Na tessék! Épp most írtam le, hogy nem fogok itt sokat beszélni, és máris elkapott egy Blogger-érzés, ami miatt nem tudom abbahagyni az írást. Jól van... majdcsak kialakul az. :)

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://titto.blog.hu/api/trackback/id/tr771665075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása